2 december, 2011

AMT lanserar helt ny Pilothouse-serie

AMT fortsätter att presentera nyheter inför 2012. Med AMT 215PH introduceras en helt ny modellserie, AMT Pilothouse. Den första modellen i serien kommer att premiärvisas på Sjøen For Alle i Oslo 20-25 Mars 2012, försäljningsstart våren 2012. Det blir den första finskbyggda båten i segmentet som växer sig allt starkare i Skandinavien.

Pressrelease:

AMT fortsätter arbetet med sitt unika plattformskoncept som ger en stor flexibilitet och dynamik i utvecklingen av nya modeller för framtiden. Med hjälp av detta koncept kan vi reagera omedelbart på marknadens nya behov. Modellserien kompletteras med både större och mindre modeller under kommande år.

Komfort
AMT:s köregenskaper har lovordats av båtpressen och varvet har levererat många testvinnare genom åren. Nya AMT 215PH har samma föredömliga köregenskaper som övriga AMT modeller.

Ett sjödugligt skrov med hög stäv i kombination med ett rymligt akterdäck, stora förvaringsutrymmen, och en skyddande hytt med övernattningsmöjlighet gör att båten fungerar i alla väderförhållanden. Det robusta skrovet tål tuffa tag och gör båten till en havets pickup!

Säkerhet
Det öppna rymliga akterdäcket med sina höga fribord medger en bekväm och trygg vistelse ombord och rejäla räckverk medger en säker förflyttning mellan akterdäck och fördäck.

Säkerheten förstärks ytterligare genom AMT:s beprövade ”alltid-i-hamn” konstruktion som gör den till marknadens säkraste båt.
Mångsidighet

Nya AMT 215PH vänder sig till en bred publik. Den är perfekt som transport- och utflyktsbåt vid sommarstugan eller som fiskebåt, tacka vare det rymliga akterdäcket och en yttre styrplats. Utrustningsnivån är i sann AMT anda och gör båten mycket duglig i standardutförande, samtidigt som den genomtänkta designen gör att kundanpassningar kan göras effektivt och med hög kvalitet.

Tekniska specifikationer:
Längd: 6,40 m
Bredd: 2,40 m
Max motor: 90- 150 hk
Max passagerare: 7 pers
Vikt: 1 100 kg

Info: www.suzukimarin.se