18 november, 2011

Navigare Yachting lanserar raceflotta i Kroatien

Ett nytt samarbete mellan Salona och Navigare Yachting skapar Navigare Race Fleet. Denna flotta kommer att bestå av tio stycken helt nya kappseglingsutrustade Salona 38 Performance Cruiser.

Pressrelease:

“Vi har märkt att det finns stor efterfrågan på att få köpa en kappseglingsbåt genom vårt charter management program. Även många av våra charterkunder frågar efter detta och fördelarna med att äga en tävlingsbåt i medelhavet är många. Kombinationen mellan att medverka i regattor och samtidigt ha möjligheten att semestersegla i solen helt utan extra kostnader och underhållstimmar är unik” säger Per Abrahamsson, som är en av grundarna för Navigare.

Bortsett från alla viktiga funktioner som måste uppfyllas för varje båt har den nya Salona 38 en extremt svår uppgift, att slå den bästsäljande modellen Salona 37. Den nya Salona 38 har tagits fram av människor med samma mål – att designa och bygga en konkurrenskraftig snabb segelbåt som kan vinna en regatta men som samtidigt har en otroligt skön komfort och hög säkerhet.

Nu söker Navigare tio stycken nya båtköpare för att börja skapa denna unika flotta som beräknas att komma igång redan till chartersäsongen 2012 i Kroatien.

Kommentarer

Göran Larsson 09:29:09 2011-11-25

Intressant!

Rolf 17:50:30 2012-02-08

Men det sket sig och var som vanligt bara munväder från Navigare. När ska någon journalist genomskåda detta bolags bluffar?

Jörgen 09:18:33 2012-02-13

Någon som har erfarenhet om företaget Navigare.
De erbjuder 2 veckors utbilding i Grekland för skeppare och besättning.
Är detta seriöst?