8 november, 2011

Lampor och iPad-fodral i segelduk

Lagom till höstens båtmässa sjösätter Wind in Mind AB två nya produkter i segelduk. Lampfamiljen får ett litet syskon på fot, skärmen Skagerrak small, ett efterfrågat komplement till taklampan Skagerrak. Nytt är också ett iPadfodral med maritim känsla som fått namnet iSea.

Wind in Minds design är inspirerad av segel, vind och hav. Öljetter, segelsömmar och tunna tampar blir vackra och funktionella detaljer från hantverk lånat av segelmakare.

– Vi utnyttjar segeldukens stora variationsmöjligheter i vår formgivning. Förutom duken är detaljerna och bearbetningen av materialet viktiga faktorer för produktens utformning, säger Annika Hadenius, industridesigner och en av tre grundare till Wind in Mind.

Genom lampskärmen Skagerrak small sätter Wind in Mind nu också segelduk på bordet. Lampskärmen har klofäste för att passa de flesta lampfötter och är av vit dacron med öljetter och tamp som håller ihop den. Övriga lampor i sortimentet är vägglampan Kattegatt och fem varianter av taklampan Skagerrak. Alla lamporna finns att se på www.windinmind.se. Skagerrak small, lampskärm för bordslampa, har måtten: höjd 20 cm och diameter 21 cm. Pris 550 kr.

Fodralet iSea i hållbar segelduk passar för både iPad 1 och 2. En gummicord håller iPaden på plats och på utsidan finns ett extra fack. Segelsömmar blir fina detaljer. iSea iPadfodral har måtten 28 x 20 cm. Pris: 480 kr.

Wind in Mind ställer ut med alla sina segelduksprodukter på Scandinavian Boat Show 9 – 13 november i monter A18:12.

Info: www.windinmind.se