18 oktober, 2011

Enkelt och miljövänligt med båtlift

Att kunna förlänga båtsäsongen är egentligen skäl nog att investera i båtlift. Den gör även att båtlivet blir enklare med mindre underhållsarbete och skador som korrosion och böldpest.

– Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en sådan lönsam investering som båtliften är. Kunden köper både tid och miljö med liften, som är välbeprövad. Dessutom får båtägaren en helt annan valfrihet, tänk att exempelvis kunna sjösätta båten första advent för att njuta av julmarknad och julbord på någon av skärgårdsöarna, säger Flexibel Marines affärsområdeschef Jakob Ödegaard.

Flexibel Marines stolpliftar skapar nya möjligheter för såväl båt- och fastighetsägare som marinor och båtklubbar. Y-bom och boj görs överflödiga. Båten kan sjösättas utan bottenfärg och eftersom båten alltid är torr i en båtlift är höstens rengöringsarbete ett minne blott.

De flesta båtägare har upplevt att båten går ett par knop snabbare på våren och på så vis är det alltid vår med en båtlift. Under den kortare vintern underlättas förvaringen betydligt. Båten kan stå kvar på båtliften, något som frigör markyta, till utökade vinterplatser eller något annat.

Båtliften bidrar även till en bättre miljö. En torr båt är mindre bränslekrävande och båtens botten behöver inte längre målas.

Info: www.flexibelmarine.se