1 juni, 2011

Stockholms största symfoni på vatten 6 juni

Stockholms största symfoni på vatten hålls på nationaldagen, 6 juni. Stockholm Harbour Symphony är ett nytt unikt musikstycke specialskrivet för båtarna mellan Strömkajen och Stadsgården. Båtarnas tutor blir till instrument som för ett ögonblick förvandlar hamnen till en enorm konserthall!

Idén utvecklades från början i St. Johns hamn i Newfoundland i Kanada som en del av en musikfestival 1983. Sedan dess har liknande arrangemang anordnats på flera platser världen över såsom Amsterdam, Vancouver, Montreal och San Francisco, m fl.

Som en del av nationaldagsfirandet framförs nu ett helt nytt musikstycke i huvudstaden för publiken längs Strömkajen. Stockholm Harbour Symphony är en hyllning till Strömmen och en chans för alla stockholmare och besökare att uppleva området från ett nytt perspektiv.

HITTA HIT
Strömkajen
T-bana: Kungsträdgården

Stockholm Harbour Symphony arrangeras av Interactive Agents som är ett självständigt produktionsbolag med fokus på innovativa och spännande metoder för konst i gränssnittet mellan vetenskap och teknik.

Info: www.interactive-agents.com

Kommentarer

Anders 22:29:32 2011-06-05

vilket klockslag äger konserten rum. Kan varab ra att veta.