23 mars, 2011

Sail Racing utökar samarbete med Magnus Holmberg

Svenska Sail Racing International AB investerar ytterligare i företagets internationella expansion. Företagets vision är att erövra flera stora marknader i världen. Sail Racing tar därför hjälp av seglingsprofilen Magnus Holmberg.

Magnus Holmberg är mycket välkänd i kappseglingskretsar, både som seglare och som marknadsförare. Inte minst för hans arbete med Match Cup Sweden, där han har varit en mycket aktiv seglingsdeltagare i World Match Racing Tour. Magnus har även varit en av skepparna på det svenska syndikatet Victory Challenge i Americas Cup 2007.

Magnus kommer att arbeta som “team sponsor manager” och strategisk rådgivare åt Sail Racing i internationella kontakter med team, projekt och syndikat.

Magnus är dessutom en väl erfaren och viktig medlem av
Sail Racing Test Team, där han hjälper till med utvecklingen av nya produkter för Sail Racings utbud.

– Jag har jobbat med Sail Racing i många åroch har haft glädjen att följa utvecklingen av varumärket och produkterna, säger Magnus Holmberg.

– Nu ska vi arbeta ännu närmare varandra, vilket är spännande. Jag ser verkligen fram emot att få använda min erfarenhet från seglingen och hur man bygger team och projekt.

Magnus Holmberg började sitt arbete för Sail Racing 15 mars.

Info: www.sailracing.se