25 september, 2024

Ny modell av Brabus Shadow 1000 – Phantom Grey Signature Edition

Brabus Shadow 1000-serien utökas med ytterligare en modell: Phantom Grey Signature Edition. Fokus är satt på hisnande acceleration, höga hastigheter och en snygg design.

Phantom Grey Signature Edition är den senaste nykomlingen Signature Edition i Brabus Shadow 1000-serien. Den senaste modellen är Brabus Shadow Sun-Top, som dessutom är tillgänglig som en helt stängd XC Cross Cabin. Båten är inspirerad av Brabus Crawler offroad-superbil och har ett typiskt Phantom Grey-färgschema och i kombination med Brabus typiska kolfiberdetaljer samt Brabus Red klädselfärger och utrustning.

Superbåtserien är utrustad med dubbla Mercury 500R V8 racingmotorer, som levererar totalt 1 000 hk. Det innebär ännu mer kraft och vridmoment, mer responsiv styrning och högre varvtal än någon annan Brabus Shadow-modell. Med 4,6-liters V8-motorblock med kompressor är 500R flaggskeppet i Mercury Racings motorportfölj. Accelerationen är stark hela vägen upp till 60 knop.

Båten är även försedd med Mercurys JPO (Joystick Piloting for Outboards) joystickstyrning med Skyhook och Mercury autopilotfunktioner samt back- och mörkerseendekameror.

Det skräddarsydda utrustningspaketet innehåller Brabus Red takräcke och vattenskidor samt sportiga detaljer från Brabus Crawler. Båten är byggd med fokus på precision och finish. Enbart processen med kåpa, målning och polering tar upp till sex veckor på grund av noggranna och arbetskrävande processer.

Fakta Brabus Phantom Grey Signature Edition

Längd:                                   11,6 m

Bredd:                                    3,35 m

Djup:                                      0,85 m

Vikt (inkl. motor):                 5 400 kg

Passagerare:                        10 Kat B / 12 Kat C

Kojer:                                     2 (med valfritt boendepaket i akterhytten 2+2)

Bränsle:                                 730 liter

Toppfart:                                upp till 65 knop

Motorer:                                1 000 hk (2 x 500 hk)

Skrov:                                    Tvillingstegat 20-graders V “Sharp Entry Hull”

Info:                                        https://www.axopar.com