19 september, 2024

Honda Marine i samarbete om joystick och en utombordare

Honda Marine har ingått ett nytt samarbete med Vetus och Ultraflex. Företagen visar en ny lösning som kopplar ihop motor, styrning och en bogpropeller med en enkel kontroll via en joystick.

Pressmeddelande:

Styrsystemet med joystick ger hög precision, vilket ger komfort vid förtöjning och dockning av båten. Integreringen av denna teknik erbjuder fördelar för båtägare, särskilt vid tilläggning där mjuka och kontrollerade rörelser är avgörande. Det avancerade systemet kommunicerar direkt med båtens motor, styrning och bogpropeller vilket förenklar hanteringsprocessen.

Genom att fokusera på sömlös drift hanterar Honda Marine människors förväntningar på den bästa upplevelsen på vatten. Detta samarbete vänder sig till alla typer av båtfolk, proffs och fritidsbåtsägare.

Vetus är känt för sina system ombord, varav de flesta är konstruerade internt. Detta säkerställer högkvalitativa och innovativa lösningar för marina applikationer.

Ultraflex är specialiserat på styr- och kontrollsystem för båtar och erbjuder avancerade lösningar som förbättrar prestanda och säkerhet.

Lanseringen av det nya joysticksystemet äger rum på Genoa Boat Show, som pågår 19–24 september. Det visas på en Ranieri Next 275 med en BF350, Hondas nya V8 utombordare.