27 augusti, 2024

XO Crossover Boats väljer Garmin som leverantör av marin elektronik

Hela Garmins ekosystem, inklusive navigation, sjökorten Garmin Navionics+, digital switching, övervaknings- och ljudsystem kommer att finnas tillgängligt som ett alternativ inom hela sortimentet av modeller inom XO Crossover Boat.

Pressmeddelande:

Samarbetet markerar början på ett spännande nytt kapitel för båda varumärkena, där en gemensam passion för äventyr förenas och där ett engagemang för att förbättra upplevelserna för deras globala kunder är i fokus.

Snabb, sofistikerad, året runt-anpassad och redo för alla äventyr, XO Crossover Boats kombinerar ett skrov med djup V-form som är tillverkat militärklassad aluminium med en estetisk design som möjliggörs av glasfiber av högsta klass. Tålig design, som kompletteras med utmärkt prestanda och komfort, gör XO till det perfekta valet för fiske året runt, fritidsbåtar och pendling.

Jens Marmefelt, OEM Business Developer, Garmin Nordic:

– Vi är glada över att nu kunna berätta att vi kan erbjuda ett brett urval av marinelektronik till alla XO Crossover-modeller. Vi ser fram emot att få vara en del av att förverkliga fler passioner ute på vattnet.

XO har en mission om att ta dig bort från det vanliga och vidare till det bästa, och vi är fast beslutna att erbjuda den ultimata upplevelsen för dem som söker nya nivåer av båtupplevelser fyllda med glädje. XO Crossover Boats är av högsta kvalitet, de kombinerar ett skrov med djup V-form med den ultimata körupplevelsen; dessa båtar är alltid redo att ta dig ut på nya och spännande äventyr.