16 februari, 2011

Eriksson Marine tar över försäljningen av begagnade båtar på Bullandö Marina

Från och med 1 april tar Eriksson Marine Scandinavia AB över försäljningen av begagnade båtar från RTC Båtkontakten AB på Bullandö Marina, Värmdö. Eriksson Marine finns sedan åtta år på Pampas Marina och är störst i Sverige på förmedling av begagnade motorbåtar. Under 2010 sålde de ca 200 båtar.

– Vi kunde inte växa mer på Pampas Marina och kände att vi ville expandera vår verksamhet och utöka med ytterligare en försäljningsanläggning och även komma in på segelbåtsmarknaden. Vi tittade på några olika alternativ för en nyetablering och våra blickar föll på Bullandö Marina, som har skärgårdens bästa läge, säger Johan Karlsson, vd Eriksson Marine.

– I december blev jag uppringd av Eriksson Marine som frågade om möjligheten att etablera sig på marinan. Det slutade med att Eriksson Marine tog över vårt dotterbolag RTC Båtkontakten ABs båtförsäljning. Johan Broms kommer under en övergångsperiod att medverka med båtförsäljningen hos Eriksson Marine.

Vi är mycket glada att Eriksson Marine nu blir en av våra hyresgäster. Eriksson Marines devis är densamma som vår – hög servicegrad och nöjda kunder, säger Fredrik Broms, vd Bullandö Marina AB.