9 februari, 2011

Superkompakt kamera med GPS

Canon utökar sin PowerShot SX-serie i och med introduktionen av de imponerande PowerShot SX230 HS och PowerShot SX220 HS. De här två enastående nya kompakta superzoommodellerna utgör en kombination av prestanda med stort zoomintervall, vidvinkelflexibilitet och fullständig manuell kontroll i en tunn design som är enkel att stoppa i fickan.

PowerShot SX230 HS har även den nya GPS*-funktionaliteten – för första gången i en Canon-kompaktkamera – vilket gör att du kan lagra var dina bilder är tagna och hålla reda på dina resor med hjälp av GPS Logger.

De här nya modellerna ersätter den populära och erkända PowerShot SX210 IS och innehåller en uppsättning med funktioner som är perfekta för att ta bilder på dina resor.

Båda modellerna har Canons HS-system vilket ger enastående bildkvalitet oavsett förhållanden, ett vidvinkelobjektiv med 14x zoom samt inspelning av Full HD-videofilmer (1080p) med stereoljud. PowerShot SX230 HS är tillgänglig i rosa, blått och svart och PowerShot SX220 HS är tillgänglig i lila och grått.