8 februari, 2011

Huges ny generalagent för tre USA-båtmärken

Huges Marina expanderar med nya varumärken för att komplettera befintlig produktportfölj. För att möta behovet av en allt bredare målgrupp tar företaget upp fler varumärken som kommer att komplettera det redan breda sortimentet.

– Vi har haft en lucka att fylla och detta kommer att göra oss ännu mer intressanta hos båtköpare. De varumärken som nu tas upp är Larson Boats, Triumph och Marquis, säger Janne Lundmark, VD för Huges Marina.

Larson Boats är en av USA:s största båtbyggare, med en av världens modernaste båtfabriker som snarare påminner om en bilfabrik än ett traditionellt varv. Företaget är grundat av en svenskättling och bygger premiumbåtar av högsta kvalitet.

I sortimentet återfinns både bowriders och daycruisers. Båtar upp till 25 fot byggs med den moderna VEC-tekniken, vilket ger skrov av högsta kvalitet.

Triumph tillverkar kompromisslösa båtar i ropleneplast, en modern formgjuten plast som är i det närmaste oförstörbar. Den moderna datoriserade gjutprocessen ger millimiterprecision. Plastens kraftabsorberande egenskaper gör att båtarna tar sjö extremt bra.

Marquis är båtar designade av Nuvolari-Lenard design, kända över Europa för sina stilbildande båtar och byggs på Marquis-varvet i USA.