20 januari, 2011

Catch 445 – Renodlad sportfiskebåt från Linder

Efter framgången med Sportsman 445 tar Linder Aluminiumbåtar nästa steg och lanserar en renodlad sportfiskebåt. Linder har tagit hjälp av erfarna sportfiskare för designen av 445 CATCH, och det märks. Denna 4 och en halvmeter långa båt helt i aluminium rymmer mycket. Det mesta för sportfiskaren.

Pressrelease:

Med en fiskeplattform i fören, bra utrymme för fiske i aktern och två stolfästen som standard (för montering av hopfällbara fiskestolar som tillval) är denna styrpulpetutrustade planande båt ett bra val för såväl hav som insjö.

445 CATCH är utrustad med styrpulpet, fiskespölåda (fungerar även som ett trappsteg), stora stuvutrymmen (för t ex batterier, fiskeutrustning, bränsle) durkplåt, badstege, automatisk länspump, flera eluttag, greppvänlig reling med hajfenor och elsystem. 445 CATCH är även förberedd för fjärrstyrd elmotor i fören. Dagens elmotorer styr du med en fjärrkontroll på handleden och båten svänger runt en femöring. Speciellt elmotorfäste i aktern är framtaget. Pricken över i:et är små detaljer såsom fiskedragshållare samt fast ”måttstock” för att mäta fisken.

445 CATCH är ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark.

Info: www.linder.se