4 juni, 2023

Navionics Platinum+ premium får bättre täckning

Garmin har lanserar utökad och förbättrad täckning för högupplöst reliefskuggning i sina premium sjökort Navionics Platinum+™. Uppdateringen ger 120 procent utökad täckning för ”relief shading” än vad som fanns i tidigare sjökort. Genom att kombinera färg och skuggor kan reliefskuggning hjälpa båtförare att få en mer lättförståelig och tydligare bild av vad som finns under vattenytan än vad som går att utläsa enbart av konturlinjer – nu i ytterligare fler än 40 000 sjöar.

Platinum+ ger dig som båtförare, fiskare och dykare tillgång till exklusiv överlagring av reliefskuggning både i USA, Kanada, Europa, Afrika, Australien och Nya Zealand. Platinum+ erbjuder ett flertal premium funktioner – såsom dagliga sjökortsuppdateringar, kartöverlagringar och avancerad ruttberäkningsteknologi – som är framtagen för att smidigt guida dig som kör båt ute på vattnet eller snabbt och enkelt leda dig som fiskar till platser där fisken kan gömma sig. Denna utökade reliefskuggning blev nyligen tillgänglig i Navionics Boating-appen och visar upp havsbotten med hjälp av nya levande färger som ger en bättre förståelse för hur djup kan förändras och gör det enklare att upptäcka skarpa sluttningar eller andra förändringar i bottenstrukturen.

Ett årsabonnemang ingår då du köper Navionics Platinum+. Du uppdaterar dina sjökort snabbt och enkelt med obegränsade dagliga sjökortsuppdateringar via Navionics Chart Installer, eller genom att använda funktionen Plotter Sync i Boating-appen. Sjökorten har djupkonturer på upp till 1 fot, input från andra användare, djupskuggning och skuggningsalternativ i grunt vatten för att ge ökade insikter.

Platinum+ premium sjökort finns tillgängliga nu. Pris från Euro 249,99. Sjökorten levereras på ett microSD/SD-kort och är kompatibla med tredjeparts sjökortsplotters.

www.navionics.com

 

Bildtext: Navionics Platinum+ premium får utökad och förbättrad täckning för reliefskuggning.