25 oktober, 2010

Viktigt meddelande till ägare av Spinlock Deckvest (flytväst)

Under 2010 har Spinlock genomfört ett projekt som betydligt ökat Deckvest-flytvästens livslängd. Detta genom att förändra konstruktionen av en potentiellt svag komponent. Tack vare denna uppdatering erbjuder generalagenten nu alla nya ägare en förlängd garanti från 2 till 5 år. Samma garantitid som gäller deras tillbehörssortiment sedan tio år tillbaka.

Pressrelease:

Spinlock arbetar för närvarande med att uppdatera alla tidiga Deckvest av ISO-modell (dvs med inspektionsfönster för utlösningsmekanismen) till den nya 5-års garantin. Målet är att detta ska vara genomfört innan säsongen 2011 börjar. Alla uppdateringar inkluderar också en rutinmässig vinterkontroll.

Vad du ska göra:
Om du äger en ISO-godkänd Deckvest (med inspektionsfönster) kan du kontrollera om den ska uppdateras genom att ange serienumret på din Deckvest på www.spinlock.co.uk/update

Om din Deckvest behöver en uppdatering gör vi detta helt utan kostnad. Flytvästen kommer att uppdateras till den senaste 2010-standarden, ges en rutinmässig vinterkontroll och är sedan kvalificerad för den förlängda 5-årsgarantin.

Alla ägare till en Deckvest flytväst ombeds att registrera sig för denna uppdatering senast den 1 april 2011

Se vidare på www.spinlock.co.uk/update för ytterligare information.

Info: www.lirosropes.se