26 april, 2010

Trendmark lanserar Elvströms klädkollektion

Trendmark som representerar varumärkena Musto, N.Z.A, Sebago, och Allen Edmonds lanserar nu även Elvströmkollektionen i Sverige, Danmark och Finland. Efter många år av framgångsrik produktion inom segel, båtar och tekniska redskap började Paul Elvström 1981 produktionen av sportkläder som bär hans prestigefyllda namn. Tack vare kombinationen av kvalitet, stil och design blev Elvströmkollektionen en succé.

2006 tog Beach Company över ansvaret för utvecklingen av varumärket. Beach Companys designer har uppdaterat kollektionen så att den möter marknadens behov samtidigt som de månat om Elvströmsandan och integriteten i varumärket.

Elvström klär den medvetne mannen med eleganta sportkläder i casualdesign. En uppdaterad look med noggrant utformade produkter som är trendiga utan att vara överdrivna eller extrema. Elvström satsar på en fantastisk passform med omsorg för detaljer.

Trendmark AB marknadsför och representerar noga utvalda och världsledande varumärken inom fotbeklädnad och konfektion för aktivt bruk. Trendmark har idag ca 30 anställda, huvudkontor och lager i Billdal söder om Göteborg, samt försäljningskontor i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

www.trendmark.se