20 april, 2021

Unna dig den bästa sommaren – ever!

Jetsurf är kungen av motordrivna surfbrädor och finns både el- och bensindrivna. Kolla vilken bräda som passar dig bäst nedan! Sedan är det bara att slå till med hjälp av vår mycket kunniga personal.Vill du provköra innan? Visst det kan vi ordna. Du surfar t ex hos oss i Alviks Strand 30 minuter med instruktör. Vi har alla kläder och utrustning du behöver.  Galet kul! Hör av dig så bokar vi! 2 500 kr som vi sedan drar av vid köp.

Ja, kontakta mig om provkörning!

Vilken bräda är din stil?

Jetsurf DFI Adventure+ är den bräda som tar dig längst av alla motordrivna surfbrädor.

Adventure+ är en bräda som passar perfekt för längre turer. Den är byggd för att ta dig från ö till ö, från äventyr till äventyr. Den bensindrivna direktinsprutade motorn är miljöklassad enligt EU´s riktlinjer (ljud/utsläpp) och har både katalysator som ljuddämpare. Den har även inbyggd generator så allt du behöver tänka på är att tanka. Adventure+ kan förses med en extra tank och då räcker bränslet att åka upp till 100 km.

Adventure+ kommer med dubbla footstraps så både regular som goofy kan använda den.

Brädan är 180 cm lång så den ryms enkelt i en bil eller takbox. Maxhastigheten är 55 km/h och åkare upp till 120 kg kan få den i planande läge. Vikt 23 kg.
Pris: 149 900 kr

Jetsurf DFI Race är den enskilt mest sålda brädan från Jetsurf.

Med samma skrovform som tävlingsmaskingen Titanium är den mycket lekfull och inspirerar dig till massor av åkning och utveckling. Den bensindrivna direktinsprutade motorn är miljöklassad enligt EU’s riktlinjer (ljud/utsläpp) och har både katalysator och ljuddämpare. Race beställer du med footstraps placerade efter hur du själv åker, regular eller goofy.

Brädan är 180 cm lång så den ryms enkelt i en bil eller takbox. Maxhastigheten är 55 km/h och åkare upp till 120 kg kan få den i planande läge. Vikt 23 kg.
Pris: 149 900 kr

Jetsurf Electric är kompromisslöst bäst i e-klassen (batteridrivet) med prestanda, balans, sväng och drifttid.

Jetsurf Electric är marknadens bästa elektriska surfbräda. Den har grymma fartresurser samtidigt som den är svängig och lekfull i en fantastiskt balanserad förpackning. Electric har samma surfkänsla som övriga Jetsurfbrädor. Brädan har samma skrovform som tävlingsmaskinen Titanium och kommer med dubbla footstraps, både för regular som goofy. Batteriet kyls med vatten enligt ett egenutvecklat patenterat system.

Brädan är 180 cm lång så den ryms enkelt i en bil eller takbox. Maxhastigheten är 50 km/h och åkare upp till 100 kg kan få den i planande läge. Vikt 33 kg. Laddtiden för battreripacket är ca 2,5 timmar.
Pris: 164 900 kr

Jetsurf Titanium DFI är marknadens snabbaste serietillverkade bräda.

Detta är ikonen inom motordriven surf. DFI Titanium är världen snabbaste serieproducerade surfbräda. Vi har ”tävlat” mot andra som säger sig ha den snabbaste brädan så vi vet!

Titanium har med sin skrovform en mycket svängig och lekfull känsla samtidigt som dess acceleration är onödigt snabb. Med ett för säsongen nytt system kan åkaren justera vinklarna på brädans fenor för att optimera prestanda för att få olika egenskaper. Titanium är ett måste för den som vill vinna Motosurf WorldCup.

Brädan är 180 cm lång så den ryms enkelt i en bil eller takbox. Maxhastigheten är 64 km/h och åkare upp till 130 kg kan få den i planande läge. Vikt 23 kg.
Pris: 169 900 kr

Alla brädor kommer kompletta med handkontroll, laddare, fenor, footstraps, verktyg, boardbag och ställ.
Speciellt för Båtlivs läsare erbjuder vi fram till och med 1/5 en funktionell surftröjai coola färger.

Yes! Ta mig till web-shoppen

Tänk på att lägga din beställning pronto för att ha chans till leverans till sommaren. Det är extremt högt tryck på just Jetsurfs maskiner. Du köper den online med Klarna och dela upp ditt köp om du vill!

Här kan du även se filmer om Jetsurf Titanium och söka vidare på coola filmer:

Få våra coola nyhetsbrev

Kontakt:
Undrar du över något kring att surfa med motor?  www.electrosurf.se
Skicka ett mail till oss på: info@electrosurf.se

Gilla oss på Facebook och Instagram #electrosurf