22 mars, 2010

Helly Hansen på Kungsgatan i Göteborg

Den 18 mars firade Helly Hansen den nya butiken på Kungsgatan 45 med seglaren Magnus Ohlsson som specialinbjuden gäst och föredragare. Med det nya konceptet i lokalerna får kunderna en unik interaktiv upplevelse, en blandning av företagets historia och innovativa, grafiska effekter. Detta framhäver varumärkets arv som ledande inom skyddskläder för såväl väldens berg, bergsguider, som hav, oljeplattformsarbetare, och sin storhet inom sportswear och nu också lifestyle.

– Den här butiken ger oss en chans att förse kunderna med en äkta Helly Hansenupplevelse. Vår nya lokal och läget passar perfekt in på våra kriterier för etablering av nya butiker och den kommer att ge våra kunder en riktig känsla av vad Helly Hansen vill vara, säger Peter Castella, Global Retail Director.

– Med den nya spännande och mycket omtyckta sportswear-kollektionen som lanseras i sommar, är vi säkra på att våra kunder kommer att känna sig inspirerade av vad de har sett och upplevt i butiken.

Butikschefen Alex Davies och hans team ser fram emot att välkomna nya och befintliga kunder till denna spännande, nya konceptbutik.

Helly Hansen har öppnat ny butik på Drottninggatan i Stockholm och förutom den butiker i Oslo och Manchester. Företaget ser fram emot att öppna ytterligare butiker i Skandinavien, England och Nordamerika inom en snar framtid.