5 mars, 2010

Nimbus Boats expanderar i Stockholm

Nimbus Boats utökar verksamheten i Stockholm med ett samägande med Nimbus Maxi Center, som är en av Nimbus största återförsäljare. Det nya bolaget kommer att heta Nimbus Boats Stockholm AB där hela personalen från Nimbus Maxi Center ingår.

Det nya bolaget kommer att utöka verksamheten genom att etablera sig på Lidingövarvet, vilket är planerat till våren 2010. Bolaget kommer framgent att erbjuda intressanta helhetslösningar för sina kunder, då det finns en långsiktig plan med etableringen på Lidingö.

Syftet med samgåendet är att stärka sin marknadsledande position i regionen samt öka tillgänglighet och servicegrad gentemot kunderna.

– Det är ett strategiskt viktigt beslut att utöka verksamheten i Stockholmsregionen och det är den bästa lösningen för att nå våra mål då vi ser mycket positivt på framtiden säger Magnus Andersson, koncernchef och VD för Nimbus Boats AB.

– Med denna konstruktion får vi en unik plattform där vi helt enkelt kommer att bli oslagbara. Det känns oerhört bra och jag är säker på att våra kunder, både nya och gamla kommer att gilla det här säger Fredrik Bergstöm, VD för Nimbus Boats Stockholm AB som är eldsjälen och mannen bakom Nimbus Maxi Center.

www.nimbus.se