24 februari, 2010

Ny instrumentserie från VDO

VDO presenterar nu sin nya moderna instrumentserie Viewline som finns med svart och vitinstrumenttavla. Frontsargar i olika färger och utföranden finns som tillval för att passa alla typer av smaker och instrumentbrädor. Nyheterna med Viewline är att det dubbla instrumentglaset är lasersvetsat mot instrumenthuset, och därmed är IP67 klassat för en helt fuktsäker montering.

Instrumenten har kvalitets kontaktstycken från Tyco/ Hirschmann. Instrumentbelysning samt varningslampor är av LED typ och är förmonterade i instrumenten.

– Vi är glada att kunna presentera denna nya moderna instrumentserie från VDO. Med svetsade dubbelglas minimeras risken för imma vilket gör produkten fuktsäker vilket många efterfrågar säger Sven Byström, produktansvarig för VDO instrument inom KG Knutsson AB.

Viewline ersätter Oceanline, men finns parallellt att beställa under en begränsad tid. Viewline instrument har 80mm samt 52mm i installationsdiameter.

Alla VDO givare för motorövervakning är kompatibla med Viewline instrumenten.

Instrumenten levereras i konsumentförpackning med kontaktdon samt monteringsanvisning. Mer information finner du på www.autokatalogen.se eller www.vdo.se/marin

Utställare: KG Knutsson AB, Handelsdivisionen