28 januari, 2010

Stenungsbadens första Special Guest – tvåbarnsmor från Hisingen

Stenungsbaden Yacht Club har utnämnt sin första Special Guest – en vanlig medborgare som bor, äter och roar sig på hotellet utan kostnad mot att denne skriver om sin vistelse i realtid via kanaler i social media. Den första speciella gästen blir Puck Holmgren, en 45-årig tvåbarnsmamma från Hisingen. Redan på fredag 29 januari bär det av för Puck mot en helg fylld av nöje, avkoppling och aktiviteter.

Via Facebook-sidan Special Guest Room utses varje vecka en skribent som erbjuds fri kost, logi och underhållning under en weekend mot att denne skriver om och delar med sig av sin vistelse på Stenungsbaden Yacht Club. Detta blir första gången i Sverige ett hotell låter sina gäster berätta i realtid om sina erfarenheter för alla att ta del av. Under dessa fria vistelser har den utvalda skribenten chans att uppleva allt från dansbandskvällar och singelfester till spaupplevelser, träning, och konferenser.

– Efter ombyggnationen och utökningen med komplett spa-anläggning är Stenungsbaden Yacht Club en perfekt miljö för en helgvistelse med nöje, avkoppling och hotellboende. Något de utvalda skribenterna kan njuta av helt utan kostnad, säger Karin Åkerman, marknadschef på Stenungsbadens Yacht Club.

För ett par veckor sedan lanserades sidan på Facebook och intresset kring att bli utvald skribent har inte låtit vänta på sig. Bland över 800 medlemmar drog i slutändan Puck Holmgren längsta strået och får nu bege sig till Stenungsbaden Yacht Club för att direktrapportera om sina upplevelser.

– Det ska bli fantastiskt kul med en helg på Stenungsbaden, jag är jätteglad över den här möjligheten. Jag tror att rollen som iakttagare passar mig och hoppas kunna skriva kärnfulla och intressanta texter om mina upplevelser, säger Puck Holmgren.

Som underhållning på hotellet bjuds Puck under premiärhelgen 29-30 januari på Black Ingvars Viva Las Vegas Show. Under februari bjuder vi våra utvalda gäster på Träningshelg, Larz Kristerz, Torgny Melins, Lasse Stefanz och en Spaweekend. I mars bevakas de båda finalisterna i SVT:s Dansbanskampen, som utkämpar en egen kamp på hotellet. Fram i vår bjuds de aktuella gästerna på en Quickfixhelg och stenhård Bootcamp-helg med instruktören Mark Anthony. Och mycket annat.

För mer info
Facebook-sida: www.facebook.com/specialguestroom
Stenungsbaden Yacht Club, www.stenungsbaden.se