13 december, 2017

Fler segelbåtar på Allt för sjön 2018

För första gången sedan 2014 har Allt för sjön i Stockholm en brygga med fler segelbåtar än på många år. Mässan satsar även på en ”Water Park”.

På plats vid segelbåtsbryggan finns bland andra Hallberg-Rassy, Najad, X-Yachts och Arcona. Det är flera år sedan publiken kunde ta del av nya båtar från de här varven på Älvsjömässan.


Water Park – storsatsning inför 2018
Allt för sjön gör en storsatsning på vattensporter och skapar ett helt nytt område på mässan som heter Water Park. Med en stor bassäng på 40×15 m och 1 m djup kommer besökarna att bjudas på uppvisningar, prova-på-aktiviteter och tävlingar med wakeboard, SUP, vindsurfing och jollar.

Water Park får sin alldeles egen karaktär med beachinspirerade montrar, café, musik och storbildskärm. En självklar plats för alla vattensportsentusiaster med café och musik. Dessutom har man tagit fram en egen logga.

Temadagar mån-onsdag
Tema senior
Tema vattensporter
Tema tjej.

Classic Boat Show
Liksom tidigare år har Allt för sjön en excellent Classic Boat Show med nästan 20 vackra båtar på plats. Där finns bland annat Oxelö 30, Fjord Dolphin, Stimmaren och Coronet 24.

Bonusmässor sista helgen
Fotomässan (flyttat från hösten till mars) och Explore (före detta Vildmarksmässan).

Utställare
Allt för sjön har ett stort tryck på hallarna och det är kö för att komma in på båtplats i A-hallen. Intresset och engagemanget från utställare inför 2018 är stort, vilket bäddar för en fantastisk mässa 2018.

Mässan har även uppdaterat sitt grafiska manér med bland annat ny logga.

www.alltforsjon.se

Bildtext:


En Water Park på 40×15 m är en av nyheterna på Allt för sjön 2018.