13 februari, 2012

Flippers nya fick premiär på Helsingfors båtmässa

Bella Boats stod för den största nyhetsfloden när Helsingfors båtmässa invigdes i fredags. Fem nya Flippermodeller och ett antal andra nyheter fanns med i den rekordstora montern på över 2 000 kvadratmeter. Det nya Flipperprogrammet är modernt och snyggt formgivna båtar. För designen står norrmannen Espen Thorup.

Bella Boats i Finland gör en riktig storsatsning på Helsingfors båtmässa, som är öppen 10 februari till och med 19 februari. Den finska mässan har byggts ut och därför har Bella en enorm monter på 2 200 kvadratmeter för alla sina varumärken: Bella, Flipper, Aquador och numera även MV Marin. En av båtarna som får världspremiär blir Flippers nya båtserie. På bilden syns nya Flipper 670 DC.

Den nya Flipepr 670 är på 6,66×2,48 m och väger cirka 1 300 kg. Båten är lämplig för 135-250 hk och kostar från 31 900 Euro med den minsta motorn. Det är ett bra pris, men till detta kommer en rad tillägg för den som vill ha en normalutrustad båt.

Bella visar ett 40-tal båtar i sin monter. Den modell av Flipper som vi har fått ta del av hittills är den helt nya Flipper 670 DC. Som syns på bilden här ovan är det en mycket modernt formgiven sportbåt. För designen står norrmannen Espen Thorup, som även ligger bakom flera andra kända motorbåtar.

En annan stor nyhet är att Bellas hybridbåt äntligen ska lanseras för publik. Det har pratats en hel del om den här båten i båtbranschen, men nu är det alltså dags för premiär.

På Helsingforsmässan visas även Aquador 35C, som är flaggskeppet för inte bara Aquador utan hela Bellas båtfamilj.

Info: http://www.bellaboats.com/sv