17 februari, 2011

Seglarjacka i begränsad upplaga

Svenska Sail Racing firar sin internationella etablering och presenterar därför en begränsad version av originalet The Orca Jacket, som historiskt tillverkats endast i svart. Nu finns jackan i vitt och i en begränsad upplaga om 200 numrerade exemplar. Jackan har fått namnet The White Orca Jacket.

Jackans utförande och grafik speglar varumärkets internationella samarbeten med test team, seglingsprojekt och inom distribution.

Sail Racing är officiell sponsor till World Match Racing Tour och till Extreme Sailing series. Samarbeten som öppnar upp möjligheter för varumärkets fortsatta etablering runt om i världen.

Från tourens destinationer som St Moritz-Schweiz, Hamilton-Bermuda till Trapani-Italien, och Boston-USA i Extreme Sailing Series, kommer Sail Racing presenteras som global partner till ledning och/eller team.

Den internationella etableringen verkar även inom Sail Racings Test Team. Nyligen tillkomna medlemmen Torvar Mirsky (AUS) har meddelat att han med sitt team Mirsky Racing Team, kommer fortsätta på World Match Racing Tour, samtidigt som han själv även ger sig in i Extreme Sailing Series som skeppare för ett av teamen.

Kazuhiko Sofuku (JPN) som varít med i Test Teamet sedan 2009, kommer också att aktivt delta på World Match Racing Tour, med legenden Peter Gilmore. Fuku meddelar också att han till en stor del kommer befinna sig på en TP52 i det tyska Team Container under Audi Med Cup.

– Vårt test team och de projekt vi ger oss in i, är mycket viktiga för en försäljningsmässig etablering. The White Orca Jacket symboliserar vår framfart, säger Lars Bolin, marknadschef på Sail Racing.

The White Orca Jacket, tillverkad i Gore-Tex 3-lager med stretch. Vind och vattentät med hög andningsförmåga och bra slitstyrka. den är försedd med vattenavvisande dragkedja och fleece insida krage.

Fyra landsflaggor medföljer jackan. Den finns för dam och herr i endast 200 numrerade exemplar, hos utvalda återförsäljare från februari. Pris 7 000 kr.

Info: www.sailracing.com