11 juli, 2017

Mercury joystick för enkel- och dubbelmontage av inombordare

Mercury Marine lanserar Joystick Piloting for Inboards (JPI) till båtar med enkel- eller dubbelmontage för kunder i EMEA. Enkelmontaget Joystick Piloting finns nu för dubbelmontage av inombordare till större båtar.

Joystickstekniken ger motorn möjlighet att jobba med för- och akterpropellrar som ger en ultimat kontroll över båten och en överlägsen körupplevelse för båtens ägare. Mercurys joystickystem reagerar snabbare än andra joysticklösningar som lanserats på marknaden. Systemet är konstruerat för att fungera tillsammans med Mercurys prisbelönta sortiment av inombordsmotorer, både bensin och diesel, byggda för marint bruk.

Inombordsbåtar är av tradition svåra att lägga till med. Joystick Piloting for Inboards ger båten en ultimat manövreringsförmåga som aldrig tidigare skådats för en båt med inombordsmotor.

Joystick Piloting for Inboards levereras som standard med en funktion för enbart gaspådrag till större båtar med dubbla motorer, vilket ger föraren möjlighet att enkelt justera kursen med ett tryck på joysticken.

Dessutom har Mercury uppdaterat sin Smart Tow-funktion för att underlätta för de lägre hastigheter som wakesurfare kräver. Med denna funktion kan föraren välja en fördefinierad startprofil och marschfart.

Länk till video: https://www.youtube.com/watch?v=tsYtsPSSAPo

Info: www.mercurymarine.com