27 juni, 2017

UberBOAT förbättrar reseupplevelsen i Kroatiens övärld

Kroatien som resmål ligger på topplistan över de mest populära resmålen för svenskar och med över 1200 öar finns det mycket att upptäcka. I slutet av juni lanseras UberBOAT i Kroatien och ger turister från hela världen möjligheten att färdas snabbt, säkert och bekvämt mellan Kroatiens öar och fastland genom en knapptryckning.

Pressmeddelande:

Med båtservicen UberBOAT kopplas turister och lokalbefolkningen enklare och smidigare ihop. Användarna kommer att kunna beställa en UberBOAT från Split, Splits flygplats, Dubrovnik och Hvar och destinationerna går till både städer på fastlandet och öar som Brač, Šolta och Vis. En båt kommer att kunna transportera upp till tolv passagerare och samtliga båtförare kommer att vara från licenserade charter- och transportföretag.

UberBOAT kommer att finnas tillgängligt under alla tider på dygnet och ger både den morgonpigga och den kvällströtta chansen att uppleva unika sidor av Kroatien. Kostnaden avgörs beroende på båtens storlek och resenärernas valda destination, men är i linje med de lokala priserna på båttransport. Det finns även möjlighet att boka en UberBOAT för fri disposition under en halv- eller heldag. Bokningen görs på plats och Uber-användare kommer att känna igen processen som görs vid exempelvis beställning.