7 juni, 2017

Spana efter superyachts i ny app

Nu kan alla bli superyachtspanare. Yachting Pages Media Group (YPMG) tar fram en helt ny app för detta i samarbete med yachttillverkaren Sunseeker International.

YPMG är världsledande inom produkter och tjänster för superyachtindustrin, som är enormt penningstark och inte har upplevt några större ekonomiska nedgångar. YPMG har gjort en hel del forskning för att skapa en app som uppfyller behoven hos besättning och ägare av yachter som köper leverantörer och tjänster. Denna app kan nu även användas för att spana in yachterna och få mer information om dem. Något som är både spännande och intressant eftersom superyachts står för det allra främsta inom både mode och teknik.

– Vi har arbetat bakom kulisserna på en mobilapp under en tid nu. Efterfrågan är verkligen stor, säger Steve Crowe, MD för Yachting Pages Media Group.

Av 80 kaptener och mer erfarna besättningspersoner som undersöktes vid Fort Lauderdale International Boat Show 2016 sa 86% att de skulle ladda ner och använda en Yachting Pages Mobile App.

– Det var därför viktigt att utföra marknadsundersökningar innan vi startade det här. Mobila appar är dyra och tidskrävande att ta fram, så vi ville se till att vi fick det rätt för branschen första gången.

– Syftet med appen är att göra superyachtkaptener, ägare och besättningarnas liv enklare. Vi tror att vi har uppnått det. Appen är en förlängning av vårt sortiment och ger användarna snabbt och enkelt tillgång till en omfattande världsomspännande databas över superyachtleverantörer, både online och offline.

Yachting Pages Mobile App kommer att vara tillgänglig för nedladdning på både Apple och Android-enheter från och med augusti 2017.

Yachting Pages Media Group lanserades 2003 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig, omfattande resurs för superyachtpersonal som även hjälper företag att marknadsföra sina tjänster.

Sunseeker International är Storbritanniens största producent av lyxiga motorbåtar och yachter. Företaget finns representerat med över 100 återförsäljare i 69 länder.