1 december, 2016

Upplev THE WAVE på Boot Düsseldorf 2017

Den 21 januari 2017 slår världens största plattform för båtar och vattensporter upp portarna i Düsseldorf, Tyskland. Upptäck nyheter inom segel- och motorbåtar, yachter, trendsporter som dykning och surfing och havsturism på boot 2017.

Båtmässan i Düsseldorf är välkänd som världens största inomhusmässa. Här finns allt för alla kategorier och intresserade inom båtlivet; från vindsurfare och dykare till chartersegling och snabba motorbåtar.

Alla de viktigaste premiärerna finns i Düsseldorf. Efter några tuffa år har den stora superyachthallen vuxit ordentligt och här visas i januari enorma lyxyachter i inomhusmiljö.

Vattensport står för den största nyheten på boot 2017. En av de roligaste nyheterna blir ”The Wave”. Det är en bassäng med en väldig våg där alla gratis kan testa wavesurfing på riktigt. I ”Surfers village” i hall 2 står den nio meter lång vågen redo för nybörjare och erfarna surfare. Vattensportentusiaster kan även prova på dykning, som blir alltmer populärt.

Testa dina surfkunskaper på världens största indoorvåg THE WAVE.

Hall 6 förvandlas till ett mecka för superyachter där alla ledande företag är representerade. Hallen är helt fullbokad och fylld med 60 superyachter. I hall 7A presenterar leverantörer, designer och arkitekter de senaste exklusiva yachtbyggnadsprojekten och lyxyachtmodellerna. Spännande nyhet är ”boot interior”, en show som fokuserar på inredning och utrustning för megayachter.

Förutom superyachter kan du kolla in det senaste inom segel- och motorbåtar samt en mängd accessoarer.

Boot 2017 hålls 21–29 januari i Düsseldorf.

Info: www.boot.de