5 oktober, 2016

15 000 kr till ”Båtlivets unga hjälte”

Vem blir ”Båtlivets unga hjälte” 2017? Det hoppas vi att du kan hjälpa oss att välja. Utmärkelsen Båtlivets Unga Hjältar ska gå till en ungdom eller en grupp ungdomar som gjort något utöver det vanliga i båtlivssammanhang. Hen kan ha startat en verksamhet för barn i sin klubb, räddat någon i nöd eller på annat sätt visat handlingskraft och civilkurage i båtlivet. Priset delas ut till en hjälte i båtlivet som är max 30 år gammal.

ungahjaltar_textkonturer

Bakom detta stipendium på 15 000 kr står tidningen Båtliv och International Färg. Alla som vill kan ansöka själva. Du kan också föreslå någon annan som du tycker ska vinna. Sista ansökningsdag är 10 januari, 2017. Priset delas ut på båtmässan Allt för sjön i Stockholm i mars 2017. Prisutdelare är Robert Aschberg.

För ansökan och mer information, www.ungahjältar.se – Facebook
Besök också: www.yachtpaint.com, www.batliv.se

Robert Aschberg tillsammans med Båtlivets Unga Hjälte 2016: Lucas Emilsson som är en sann förebild för alla Unga Hjältar på sjön.Han hjälpte sin mamma och två bröder på ett fantastiskt sätt under en tuff period. Tack vare Emil kunde de fortsätta sitt båtliv.