27 oktober, 2015

UTC Skydiver X lanseras i samarbete med Swecat Racing Teamet i Xcat World Series

UTC Skydiver X är en klocka för tuffa tag, utvecklad för det Svenska Flygvapnet, men lika lämpad för extrema marina miljöer som offshoreracing i farter över 100 knop till havs.

Pressmeddelande:
Svenska Sjöö Sandström har tagit fram den i en numrerad upplaga i 100 exemplar, där de erbjuder ett specifikt racing paket som innehåller såväl stållänk som gummiband. Dessutom ingår en Sjöö Sandström keps och en team pikétröja i samma orange färg som Swecat Racings tävlingsbåt. Slutligen ingår ett exklusiv VIP-paket med inträde till VIP tält där det serveras mat och dryck till någon av tävlingarna i Xcat World Series under 2016 som gästar Dubai, Abu Dhabi, Australien,Portugal, Frankrike, Italien, UK.

– Det är helheten i paketeringen som gör upplevelsen unik, när man står vid starten och hör ljudet från motorerna på 14 extrema team och har klockan på handleden, säger Kristofer Johansson, försäljningsdirektör på Sjöö Sandström.

– Detta är något nytt vi kan erbjuda följare till oss på Swecat Racing, en upplevelse i både sport och klocka kommenterar Niklas Sjöö, CEO och Team Manager på Swecat Racing.