18 september, 2015

Dufour Yachtsseglare gör kul saker tillsammans – City Sailing och kräftskiva

Gåshaga Marina, generalagent och svensk återförsäljare av det franska segelbåtsmärket Dufour, satsar vidare med olika aktiviteter för sina kunder och båtägare. Community marketing tror vi stenhårt på, det skall vara enkelt och kul att äga och segla en Dufour och framförallt måste vi skapa forum där våra kunder ges möjlighet att träffas, segla och bygga relationer och där vi kan stärka vårt varumärke”, säger Anders Almén, VD på Gåshaga Marina.

I helgen var det full aktivitet i Gåshaga Marina och på vattnen i Stockholm City. Dufour Yachts körde sin årliga City Sailing & Kräftskiva dit alla Dufourägare i Sverige blir inbjudna.

– Som mest har vi varit 50 båtar på våra Dufour-event och helgen var vi nästan 30 båtar och över 100 personer som seglade och åt kräftor. Otroligt trevligt och uppskattat, säger Anders Almén.

– För att sälja fler segelbåtar i framtiden och för att kunna entusiasmera både befintliga och presumtiva Dufourägare måste vi inse att det inte enbart går att stå till tjänst med att sälja båten. Vi måste bygga vidare vår närvaro på marknaden och vidareutveckla vårt engagemang och koncept både innan, under och efter det att våra kunder har köpt en Dufour, säger Anders.

– Vi fortsätter satsa på trevliga och proffsiga seglingsevent för Dufour-ägare.

– Vi måste bli ännu bättre på att positionera oss och bli duktigare på att kommunicera allt roligt man kan göra som segelbåtsägare. Att skapa livsstilsaktiviteter och att kombinera olika möjligheter inom båtlivet kommer bli allt viktigare för den som vill bli framgångsrik.

– Pelle Norberg, VD och ägare av Norberg Yachting AB, med lång erfarenhet från näringslivet, kappsegling, Volvo Ocean Race och HiQ Sailing Team/Nokia Oops Cup (60-fotstrimaraner), kommer fortsatt arbeta tillsammans med oss för att skapa en stark ”community” bland befintliga Dufourägare samt vidareutveckla vår marknadsföring. Dufour Yachts Sailing Team är arbetsnamnet för projektet, avslutar Anders Almén.