2 september, 2015

Valiant med ny modell och begränsad upplaga

Valiant kommer med flera nya produkter i år: en 430 Comfort-modell, Limited Edition av 580 Comfort och 630 Classic samt en utveckling av dess 500 Sport-modell. Våra Limited Edition modeller innehåller vissa variationer från våra nuvarande modeller och fokuserar på annat tyg och andra färger för klädseln, plus vissa andra förändringar, antingen gällande färg eller pontoner eller finjusteringar av layouten.

Pressmeddelande:
430 Comfort-modellen är ett tillskott till vårt Comfort-sortiment. Den är en liten, men välutrustad Rib gummibåt i 4-meterskategorin som lämpar sig för förstagångsköpare eller köpare som är ute efter en enkel och effektiv båt med maximal komfort.

Modellen är även optimal för uthyrning. Den erbjuder en klassiskt däckplanering med ett stuvfack i fören, en liten konsol åt styrbord och ett stuvfack under toften. Konsolen är utrustad med vindruta, ratt, sidomonterad reglagebox, sidoräcke i rostfritt stål, mugghållare och framsäte; konsolen kan lyftas så att en 25 liter stor bränsletank får plats. Det är väldigt lätt att röra sig ombord och gången ger enkel åtkomst till fören.

Som extra tillbehör kan främre sittplatsen göras om till ett behaglift soldäck. Som tillbehör finns, bimini, targabåge, bakre badstege och lanternor finns tillgängliga för att förbättra komforten. Modellen har plats för maximalt sju personer och erbjuds i ett paket med en Mercury-motor på upp till 40 hk med 25 hk som rekommendation. Längden är 4,25 m och bredden är 2,02 m; maximal kapacitet är 655 kg utan motor. Kategori C.

580 Comfort Limited Edition-modellen har en ny finish och en ny layout jämfört med 580 Comfort-modellen. Pontonen är tillverkad i mörkgrå PVC-duk och klädseln har en ljus grå-beige vinylfinish från den nya Vogue-kollektionen av Spradling (Eucalyptus). Den nya modellen är utrustad med en ny ståstol i fiberglas med ett skåp och handräcke i rostfritt stål.

Konsolen har flyttats fram och erbjuder ett alternativt fällbart säte för att bibehålla optimalt utrymme ombord. Som tillbehör finns ett stort soldäck som skapas med soldäcksatsen! 580 Comfort-modellen är helt för-riggad och erbjuds i ett paket med vårt senaste utbud av Mercury-motorer på upp till 115 hk.

630 Classic Limited Edition-modellen har en ny finish och en ny ståstol jämfört med 630 Classic-modellen. Pontonmaterialet är gräddvit Hypalon 1670 Dtex och klädseln levereras med en mörkbeige vinylfinish från den nya Vogue-kollektionen av Spradling (Stone). Den nya modellen är utrustad med en ny ståstol i fiberglas med ett skåp och handräcke i rostfritt stål, vilket ger en snygg finish och optimalt utrymme ombord.

500 Sport-modellens design har gjorts om och en lättare version har lanserats, vilket erbjuder ett mer kraftfullt och tävlingsinriktat paket. Valiant Sport-sortimentet har utformats för kunder som är ute efter att ha roligt, funktion, prestanda och sjösäkerhet till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Sortimentet erbjuder öppna däck med flera tillvalsbara tillbehör för att anpassa båten efter dina behov.

I år lanserar vi några nya paket, inklusive ett sortiment med tillbehör (alternativ för specifika behov), utöver vårt välkända Sport Fishing Pack-sortiment. Bilden visar 500 Sport -modellen med vårt familjepaket, utrustad med vår senaste vattenskidmast.

Den officiella lanseringen av 580 Limited Edition, 630 Classic Limited Edition och den senaste 500 Sport äger rum under Grand Pavois 2015 i La Rochelle. Vår nya 430 Comfort-modell kommer att lanseras officiellt av vår spanska leverantör på Barcelona Boat Show i oktober.

Info: www.valiant-boats.com