2 oktober, 2024

Garmin nya marina Fusion Apollo högtalare och subwoofers

Garmins nya Fusion Apollo marina högtalare och subwoofers sammanför kristallklart premiumljud med förbättrade visuella funktioner. Högtalarna och subwoofrarna i Apollo-serien har dual-Hue LED-ljusringar och galler som enkelt kan bytas ut för att passa båtens design.

Pressmeddelande:

Högtalarna är framtagna för att leverera ett premiumljud vid högre volymer, tack vare en uppdaterad motordesign och nytt kompositmaterial. Koaxialhögtalarna levererar högkvalitativt ljud genom ljudkurvan och subwoofrarna levererar en kristallklar och premiumbas till alla som verkligen vill känna musiken.

Högtalarna kan integreras med Fusion stereo och förstärkare (köps separat) och uppleva maximal lyssningsvolym med minimal störning. Fusions produkter är framtagna för att fungera tillsammans som ett optimerat ecosystem och kan styras från en kompatibel Garmin smartwatch eller smartphone genom Fusion Audio-appen.

Apollo-serien har bland annat avtagbara galler, dual-Hue LED-belysningsringar som ger en slimmad ljudkälla med ett unikt utseende runt de sexkantiga diskanthögtalarna. Du kan enkelt anpassa utseendet med utbytbara galler som finns tillgängliga i sportigt vitt eller sportigt grått samt i tillvalet vitt med nät och grått med nät (köps separat). Gallren är enkla att installera och har en sömlös finish utan synliga skruvar.