1 oktober, 2024

Exklusiv Limousine Tender med lyxiga material

Engelska Cockwells Modern & Classic Boatbuilding visade ritningar för en 9,8 m Limousine Tender som företaget har designat exklusivt för en känd internationell kund. Designen visades för första gången upp på årets Monaco Yacht Show, 25–28 september.

Denna 9,8 m Limousine Tender kommer att utgöra en integrerad del av en ultralyxig yachtupplevelse. Hon representerar enligt tillverkaren det ultimata inom kundanpassat hantverk med en exceptionell komfort.

Tenderbåten har bland annat vackert utformat träfanér, ett stort glastak, ett rymligt akterdäck och kapacitet för tolv gäster som kan koppla av i stil.

Båten är god för hastigheter upp till 35 knop med dubbla Yanmar 4LV 250 hk dieselmotorer som hanteras med en joystick. En Seakeeper finns också med i utrustningslistan för ökad stabilitet. Bland den övriga utrustningen finns många detaljer i rostfritt, sofistikerad belysning och ett praktiskt ankringssystem.

Kabinen är utrustad med lyxiga lädersäten. Ett glastak i full bredd har glidande mittsektion ger vidsträckta vyer. Här finns också ett sömlöst integrerat ljudsystem, barskåp och kylskåp kommer.

Cockwell har för närvarande två beställningar av den exklusive tenderbåten.

Fakta 9,8 m tender från Cockwell

Längd:                                   9,8 m

Bredd:                                    2,87 m

Deplacement:                       5 000 kg

Motorer:                                2x250hp Yanmar 4LV

Toppfart:                                35 knop

Marschfart:                           28 knop

Bränsle:                                 400 liter

Vatten:                                   60 liter

Personer:                              12

Besättning:                           2