19 augusti, 2024

Sommarens roligaste spelnyheter

Ett partyspel och ett spel om allt som rör Sverige. MIG Frågespel lanserar två spelnyheter som passar bra i båten på kvällar och regniga dagar.

En spännande nyhet är att Mini 0–100 Party har 25 videofrågor, några inspelade av kändisar. David Sundin undrar till exempel om spelarna vet hur många centimeter det skiljer i längd mellan honom och Babben Larsson. Spelet innehåller en blandning av frågor om nöje, kändisar, spännande rekord, kuriosa och även några om sex, drinks and rock’n’roll. Spelet är från 18 år.

Mini 0–100 Sverige är ett underhållande spel som innehåller aktuella och roliga frågor med Sverigetema. Allt ifrån hur många köttbullar det stora målet på IKEA innehåller till frågor om ABBA med flera. Spelet är från 14 år.

Tillverkarna bakom ett av Sveriges mest sålda frågespel, Helena Sverrisdóttir Liewendahl och Git Hansson, har utvecklat över hundra olika spel under varumärkena MIG och 0–100. De två nya minispelen innehåller 175 frågor och är lätta att ta med sig. Svaren är alltid är ett tal mellan 0 och 100.

Rekommenderat pris för Mini 0–100 Party och Mini 0–100 Sverige är 109 kr.

 


MIG Frågespel har lanserat två nya spel som passar bra även i båten.