19 augusti, 2024

Kontrollerar belysningen ombord från sjökortsplotter eller smartphone

Garmin Spectra LED styrmodul är en kompakt styrkontroll som gör det enkelt att kontrollera LED-lampor ombord från en kompatibel Garmin sjökortsplotter eller smartphone i appen ActiveCaptain.

Garmin Spectra gör det möjligt att styra olika lampgrupper för mugghållare, högtalare, belysningsremsor eller innerbelysning. Man kan även styra LED-belysningen i båtens högtalare, förstärkare och wake tower-högtalare från Fusion och JL Audio. Hopparad med en Fusion Apollo marinstereo kan man även se takten i musiken genom att synkronisera LED-lamporna till musiken.

Styrmodulen installeras och ställs in via NMEA 2000. Den integreras sömlöst med befintliga lampor på båten och kan även monteras i trånga utrymmen. Den finns med en eller tre utgångar (2 A per utgång) och har en skalbar design för att addera på fler lampor efter hand.

Pris från 2 999 kr för LC302 med tre utgångar och 1 799 kr för LC102 med en utgång. Kompatibel med befintliga Garmin sjökortsplottrar som GPSMAP 9000, GPSMAP 8400/8600 och GPSMAP x3 serien, samt ECHOMAP Ultra 2 och ECHOMAP UHD2-serien. Kompatibla stereos är Fusion Apollo RA770, RA670 och WB675; och kompatibla högtalare och subwoofers inkl. Fusion Signature Series 3i och XS series, samt JL Audio M6 och M3 serien.

www.garmin.se

 

Garmin Spectra LED styrmodul är en ny styrmodul för att hantera belysningen ombord.