17 augusti, 2021

Ny förstärkare i Fusion Apollo-serien

Garmin Apollo är en ny serie marina förstärkare från Fusion Entertainment. De är avsedda för för båtar utrustade med stereos som har Fusion Digital Signal Processing (DSP) och Fusion-högtalare. Den nya Apollo-serien är exklusivt designad för Fusions marina system för underhållning. De förbättrar ljudet och reducerar brus så att du får en bra upplevelse ombord där du kan njuta av bra ljud även vid högre volymer.

Tack vare 150 W RMS per kanal, High Power Mode och reducerad Total Harmonic Distortion (THD) kan förstärkarna i Apollo-serien leverera ett renare ljud ute på vattnet och optimera ljudåtergivningen för varje individuell zon på båten. För att skydda ditt marina Garmin Fusion underhållningssystem ombord har förstärkarna i Apollo-serien lägen för Multiple Protection och skydd mot överhettning.

Med medföljande material för montering och funktionen Easy Tune blir installationen och processen för igångsättning snabbare och enklare än någonsin tidigare. Genom att använda en trådlös uppkoppling till Fusion-Link, finjustera och anpassa komplexa ljudinställningar i ditt marina underhållningssystem stöter du inte på problem och behöver inte längre ta hjälp av utomstående experter på ljud. Du väljer enkelt de relevanta DSP-ljudprofilerna i appen Fusion-Link där du kan synkronisera och finjustera din förstärkare i Apollo-serien för optimerad ljudåtergivning, direkt från din mobila enhet.

Apollo-serien är framtagen för att hålla säsong efter säsong och för att klara den tuffa marina miljön – salt, vatten och UV-strålar – skyddade bakom ett slimmat vitt pudertäckt hölje i aluminium som ger en modern estetik till alla typer av båtar. Pris 2 199–10 699 kr.