24 juni, 2021

Extra stöt- och vattensäker smartphone

Perifa lanserade nyligen en smartphone från Doogee, som är som gjord för båtfolk med extra krav på robusthet och funktionalitet. Den har stor skärm vilket bland annat underlättar användningen av navigationsprogram. Ny funktion som kombinerar tre GPS-system och ger extra noggrannhet. Dessutom ett riktigt kraftfullt batteri som räcker längre än de flesta.

S86 EU är gummiklädd och certifierad för IP68 och MIL 810, vilket innebär extra skydd mot vatten och stötar. Skärmen har ett Gorilla 4-glas, som också det står emot repor och stötar bättre än vanligt glas. Hörnen är extra stötdämpande för att tåla fall mot hårda underlag.

Stor skärm på 6,1” med skydd av Corning Gorilla4 glas mot repor och skador. Skärmen klarar HD+, är extra ljusstark och kan även styras när den är blöt eller med handskar på. Det finns även ett förenklat menysystem med stora ikoner för att förenkla navigeringen vid behov.

S86EU är en av de första på marknaden med tre olika navigeringssystem. Det vanliga GPS toppas med Beidou och Gallileo. Genom att kombinera alla de tre, kan man nå en noggrannhet på otroliga 2m vid fri sikt. Positioneringen går också betydligt snabbare än tidigare.

Superbatteri på 8500 mAh, vilket räcker för upp till en månads passning eller 40 timmars samtal, trots den stora skärmen. Vill man se på streamad video räcker batteriet upp till 18 timmar i sträck (70% ljusstyrka). Snabbladdning på 24 W.

Pris 2 995 kr.

Info: www.perifa.se