10 december, 2020

Högtalare med nya funktioner

Signature Series 3 Wake Tower Speakers från Fusion Entertainment, ett varumärke inom Garmin, lanserar nya högtalare med det bredaste urvalet av färgblandningar och toner som finns tillgängligt på marknaden. Signature Series 3 levererar en underhållningsupplevelse på vattnet tack vare dess oöverträffade spektrum av färgvariationer som är framtagna för att passa varje unik båt och stil.

Högtalarna Wake Tower i Signature Series 3 bygger vidare på Fusion Entertainments högtalare och subwoofers. De var först ut med att kombinera traditionella röda, gröna och blå lysdioder med kall och varmvit (CRGBW) belysning för att erbjuda en fullskalig färgpalett – från premium pastellfärger till livfulla nyanser. CRGBW LED-belysning erbjuder tusentals olika möjligheter för att anpassa högtalarsystemsbelysning och effekter samtidigt som man fortsätter att leverera den högkvalitativa prestanda som Fusion Entertainment gjort sig känt för.

Wake Tower-högtalarna i Signature Series 3 har CRGBW LED-belysning som kombinerar kallt och varmt vitt ljus för ett imponerande spektrum av ljus ombord på båten som aldrig tidigare har setts på Wake Tower-högtalare. De finns i färgerna sports chrome och sports white grill samt i tre olika storlekar, klassiska 8.8” och helt nya 7,7 och 6,5”. Dessa nya wake tower-högtalare passar ett stort urval av olika båtar och förhöjer designen.

Högtalarna Wake Tower i Signature Series 3 finns tillgängliga i storlekarna 8.8-, 7.7- och 6.5”. Pris från 7 699 kr.

Info: www.garmin.com

Bildtext: De nya Wake Tower-högtalarna från Fusion.