23 september, 2020

Förbättrad navigeringsapp från C-MAP

C-MAP har förbättrat och bytt namn på appen Embark App till C-MAP: Boating App. Appen är kostnadsfri att ladda ned och ger användaren tillgång till en rad olika funktioner för såväl kartografi som annat, och dessutom erbjuds en kostnadsfri testperiod med Premium-funktionerna som kan användas på mobilen, surfplattan eller datorn.

Pressmeddelande:

C-MAP gör stora investeringar i sin nautiska navigeringsapp. Det omfattar introduktionen av den senaste kartografin med hög upplösning och uppdaterade funktioner. C-MAP: Boating App är en av de högst rankade marina navigeringsapparna på marknaden. Den har betyget 4,7 i App Store och 4,6 i Google Play Store.

Nya navigeringsverktyg

Förutom förbättringar av kartografi har appen även ett nytt verktyg för avståndsmätning och sökning med koordinatverktyg, som båda syftar till att förbättra navigeringsupplevelsen i appen tillsammans med de aktuella populära funktionerna autorouting, personliga waypoints, rutter och spår.

Senaste och detaljerade väderdata

Appens sjövädersprognos har också uppdaterats, och användarna kan upptäcka månfasen för sin kommande fiske- eller seglingsresa. Dessutom kan användare nu visa förhållanden längs hela rutten, oavsett om det gäller nederbörd, vind, tidvatten eller våginformation.

Tusentals nya intressanta platser

I samarbete med Navily – en ledande social navigeringsguide om ankringsplatser och marinor – listar appen nu tusentals nya destinationer runt om i världen så att användarna enkelt kan söka efter förtöjningsplatser eller andra intressanta platser, inklusive stränder, butiker och mycket mer.

Dessa data inkluderar ytterligare information om tillgängliga bekvämligheter, VHF-kanal, telefonnummer, antal förtöjningsplatser, djup, längd och foton samt recensioner från användare.

Sex språk

C-MAP: Boating App, har också utökat sin globala närvaro, och finns nu tillgänglig på tyska och italienska samt på engelska, franska, spanska och norska.

C-MAP: Boating App kan laddas ned kostnadsfritt och tillgång ges på en rad olika enheter, inklusive din mobil, surfplatta och dator. Användare som reser till ett område utan internet eller mobil datatäckning kan uppgradera till Premium och ladda ned offlinekartor och väderinformation, så att de kan vara säkra var de än befinner sig.

Info: www.c-map.com/app/