13 december, 2017

Anytec utökar med två nya båtar

Med två helt nya båtmodeller moderniserar den svenska båttillverkaren Anytec sitt båtprogram. Det handlar om två helt nya båtmodeller – Anytec A27 och Anytec A23 – med en längd i vattenlinjen på 8,41 respektive 6,83 m, byggda för avkoppling och äventyr.

För att fånga den rätta känslan har utvecklingsarbetet kring båtarna handlat lika mycket om att känna in som att blicka framåt.

– Invändigt har vi fokuserat på att skapa en luftigare interiör med en starkare känsla av rymd och större sociala ytor. Vi har bland annat flyttat fram pulpeterna och förfinat förarmiljön ytterligare, säger David Stenlund, vd Anytec Sweden AB

– Utvändigt utstrålar de nya båtarna det självförtroende som går i arv genom hela modellprogrammet. Under ytan finns ett skrov som utvecklats för ökad stabilitet och följsamhet, särskilt med de lite större motoralternativen. Vi har fokuserat mycket på att förfina körupplevelsen våra kunder kommit att förvänta sig från våra båtar.

Både Anytec A27 och Anytec A23 har utrustats med ett kapellgarage som integrerats bakom aktersoffan. När vädret slår om fäller man snabbt upp kapellbågen utan trassel. Bland standardutrustningen märks bland annat ett trimkontrollsystem från svenska Zipwake. Toppmoderna interceptorer minskar motstånd och bränsleförbrukning och ger alla förutsättningar för snabbare acceleration. De är även utrustade med Simrad navigationssystem.

Bildtext:


Anytec A27 och A23 är två nya modeller från den svenska aluminiumbåtstillverkaren. 
A27 är den större båten av Anytecs nyheter.