25 oktober, 2017

Allt för sjön satsar på unga besökare

Allt för sjön i Älvsjö satsar extra mycket på de unga besökarna när mässan öppnar 2–11 mars 2018. Båtlivs läsare och SBU:s medlemmar har rabatt på inträdet måndag–torsdag.

De goda ekonomiska tiderna märks tydligt på Stockholms båtmässa Allt för sjön. Mässgolvet är fullt av båtar och det är till och med kölista.

Men det största delprojektet på årets mässa är en Waterpark.

– Det är en stor bassängsatsning med en mängd olika aktiviteter. Det blir wakeboard, paddleboard, kajaker och mycket mera. Vi gör en stor satsning för att locka en ung publik och föräldrar som hänger på, säger Hanse Thorslund, projektledare för Allt för sjön.

Waterparken ligger i C-hallen på samma yta som Classic Boat Show har legat tidigare. Klassikerna är flyttade till andra sidan i samma hall med samma yta som tidigare.

Bland motorbåtarna finns Nimbus på plats med sin helt nya serie båtar, Axopar visar en uppgraderad modell och Anytec kommer med nyheter. Även norska Windy finns på plats med sin läckra nya 27-fotare.

Den finska satsningen på Allt för sjön fortsätter. Bland nyheterna märks helt nya Buster Magnum och Super Magnum samt Bellas nya Falcon aluminiumbåtar.

Mässan har även stora segelbåtar på väg in, förutom alla de mindre segelbåtar som alltid finns på mässgolvet. X-Yachts, Najad och Hallberg-Rassy är alla på plats. Dessutom visas helt nya Far East 19.

Under andra helgen på Allt för sjön arrangeras även två parallella mässor:

Explore (före detta Vildmarksmässan) som arrangeras tillsammans med Fotomässan.

Exclusive Lifestyle Lounge. En exklusiv yta i Viktoriahallen med båtar, bilar, bijouterier med mera.

www.alltforsjon.se

Bildtexter:


Nimbus Weekender visas för första gången i Stockholm.


Hallberg-Rassy 44 finns med på Allt för sjön. Foto: Rick Tomlinson.