3 oktober, 2017

Större skärmar och radarkompatibilitet

Simrad GO12 XSE och GO7 XSR är de senaste tillskotten i GO-serien med fristående sjökortsplottrar. Nyheterna är multi-touch-sjökortsplottrar med den senaste tekniken som passar bra för motorbåtsägare. De är enkla att använda och har många funktioner till ett överkomligt pris. GO12 XSE har ett, för GO-serien, nytt alternativ i form av en 12-tums skärm medan GO7 XSR har en ny slimmad design och radarkompatibilitet, som tidigare inte har funnits för GO7 XSE.

De nya skärmarna har intuitiva multi-touch-kontroller som i smartphones och surfplattor. Tryck för att skapa eller välja waypoints, zooma genom att nypa eller tryck och dra för att panorera smidigt på sjökort. Enkel hemskärm och menylayout gör alla funktioner lättåtkomliga. Sjökortsplottrarna är enkla att använda och har kompletta funktioner med justerbara delade skärmvyer och anpassade panellayouter med stora och tydliga ikoner som är lätta att känna igen. De är intuitiva och enkla att använda även för dem med liten eller ingen tidigare erfarenhet.

GO12 XSE och GO7 XSR är kompatibla med Simrad Broadband 3G/4G och Halo Radar-system och har inbyggd GPS-mottagare för bästa möjliga position, StructureScan HD och CHIRP-ekolod för att enkelt hitta fisk, autopilotintegrering för exakt kontroll, övervakning av motordata, ljudunderhållningsanslutning med SonicHub2, inbyggd trådlös anslutning, kraftfull Simrad TripIntelTM-färddator och SiriusXM-väder/radio (USA).

Pris för GO7 XSR börjar på 9 290 kr. Pris GO12 XSE börjar på 27 990 kr för modeller utan givare.