10 januari, 2017

”Två för en” och många spännande nyheter:

Båtmässan i Göteborg späckad med aktiviteter

Båtmässan har i år laddat med flera bra erbjudanden för att få fler besökare. Barn upp till 16 år i vuxens sällskap går in utan kostnad. På vardagar kan medlemmar i Svenska Båtunionen gå två för samma pris som en genom att ta med sig flyern som du hittar här.

– Efter förra årets Båtmässa märkte vi att aktiviteter uppskattades av besökare och inte minst familjer. Vi ville locka framtidens båtutövare till Båtmässan och lyckades, antalet unga besökare ökade med 30 procent, säger Bengt Wallin, affärsansvarig för Båtmässan.

– Vi vill fortsätta att både nå de etablerade båtägarna och samtidigt göra Båtmässan till en aktivitet för hela familjen, helst med både barn och barnbarn.

Därför har Båtmässan i år ett antal aktiviteter och tävlingar på mässan. Här är några exempel:

– Prova-på-bassäng. I hall E.

– Segelbåtsbassäng i högdelen av C-hallen.

– Surfsimulator där alla kan prova på oavsett ålder. Den finns på plan 2 i direkt anslutning till serveringen.

– Europas största mobila akvarium. Här kan alla få tips och råd för ett lyckat fiskeäventyr. Akvariet finns i hall E.

Båtmässan har som alltid ett stort utbud av båtar och tillbehör. Mässans största båt blir More 55, den största segelbåt som har visats på Båtmässan i Göteborg.

Det är att More Sailing som tillsammans med deras båtvarv More Boats kommer till Båtmässan med sin allra största modell – More 55 – som är nästan 17 meter lång.

– Båtmässan i Göteborg blir den enda mässan i Skandinavien där vi visar upp More 55:an, säger Einar Halldin, vd på More Sailing som även välkomnar besökarna till sin monter för att ta del av deras charterverksamhet.

Båtmässans mål är att vara mötesplatsen för allt liv vid, på och i vattnet. Årligen besöks mässan av ca 65 000 personer med ett intresse för båt- och vattenliv.

Vill du veta mer om allt som händer på Båtmässan i Göteborg, klicka här

Vill du utnyttja medlemsförmånen och gå ”Två för en”, klicka här

Se film om More 55 här: