2 juni, 2016

Sea Ray visar lyx i Cannes i juni

Amerikanska klassikern Sea Ray satsar på att visa upp lyx i sina senaste modeller under rubriken ”Cannes Collection” 2–5 juni i Cannes. Visningen äger rum i den vackra Vieux Port ram i Cannes, Frankrike, strax efter den nyligen avslutade filmfestivalen.

Sea Ray kommer där att visa upp sin 400 Sundancer och 510 Sundancer på. Mässans tema är att samla tillverkare av dyra klockor och smycken, sportiga lyxbilar, helikoptrar och privata jetplan samt lyxiga segelyachter. En uppgift som gör att de flesta inser att plånboken troligen inte räcker till mer än att titta på det som visas…

Sea Ray visar två av sina modeller i vattnet. Dessutom har de satsat på en avdelning tillsammans med Bergomi Interiors, ett företag specialiserat inom inredning.

Sea Ray grundades 1959 och är idag tillsammans med sina dotterbolag världens största tillverkare av fritidsbåtar. Sea Ray har sitt huvudkontor i Knoxville och fungerar som en separat båtenhet under moderbolaget Brunswick Corporation, som även bland annat äger Mercury och MerCruiser.

Sea Ray bygger över 40 modeller från 19 till 65 fot.

Info: www.searay.com

Info: http://www.cannes-collection.com