25 maj, 2016

Vi vill utveckla båtlivet!

Var med och vinn en maritim lyxhelg och biljetter till båtmässorna! Nu behöver vi 5 minuter av din tid för att utveckla båtlivet till att bli ännu bättre.

Svenska Båtunionen och båtmässorna fördjupar samarbetet för att utveckla båtlivet ännu mera. Båtlivet är en fantastisk fritidssysselsättning som ger oss som utövar det möjlighet att komma ut i friska luften, koppla av, umgås med nära och kära och inte minst få häftiga naturupplevelser.

En av de viktigaste kanalerna för att främja båtlivet och dess utveckling är båtmässorna som går i februari för Båtmässan i Göteborg och mars för Allt för Sjön i Stockholm

För SBU är dessa mässor oerhört viktiga tillfällen att möta befintliga och blivande medlemmar. Och i möten händer det spännande saker, nya idéer föds som sedan utvecklas vidare. Tillsammans med mässorna genomför vi en undersökning för att redan nu samla in idéer kring hur vi gemensamt kan utveckla båtlivet genom båtmässorna.

IMG_0999

Vi hoppas du lägger några minuter på att besvara enkäten som finns på följande plats. De 500 första som besvarar enkäten kommer få en fribiljett till någon av båtmässorna och bland alla som besvarar enkäten kommer ett weekendpaket, modell maritim lyx, att lottas ut.

Tack för din hjälp!

SBU
Peter Karlsson

BÅTMÄSSAN
Bengt Wallin

ALLT FÖR SJÖN
Hanse Thorslund