11 augusti, 2015

Erlandsons Brygga AB öppnar ny stormarknad i Göteborg

En av Sveriges största aktörer inom båttillbehör öppnar en ny, stor butik i Göteborg. Det är Erlandsons Brygga AB som till våren 2016 öppnar nytt i Sisjöns Industriområde.

Erlandsons Brygga AB har bedrivit detaljhandel av båttillbehör sedan 1992. Företaget presenterar sig självt så här i en pressinformation:

”Affärsidén med en ”stormarknadsprofil” kombinerat med en hög service och kunskapsnivå har visat sig mycket bärkraftig och bolaget har utvecklats till en av de största aktörerna på den svenska båttillbehörsmarknaden.”

Bolaget har för närvarande fyra stormarknader belägna i Solna, Kungens Kurva, Sickla och Västervik, samt E-handel från eget centrallager i Västervik.

Nu öppnar alltså Erlandsons Brygga en ny stormarknad på en av de största handelsplatserna i landet; i Sisjön strax söder om Göteborg.

– För att öka vår kundtillgänglighet på västkusten kommer vi att öppna vår femte stormarknad i Sisjön. Sisjön är Göteborgs största handelsplats och ligger geografiskt rätt för vår första etablering på västkusten, säger Johan Josefsson, vd för Erlandsons Brygga AB.

Lokalen, som är på cirka 1000 m2, är belägen i en handelsfastighet som heter Sisjö Entré. Den nya stormarknaden kommer att invigas i februari 2016.