14 juli, 2015

Princess Yachts firar 50-årsjubileum i Southampton

Engelska Princess Yachts firar företagets 50-årsjubileum på båtmässan i Southampton i september. För att markera detta har varvet världspremiär för sin nya, snygga S65 och V58 Open vid denna Storbritanniens största flytande båtmässa.

Princess Yachts, som har sin bas i Plymouth, är fast övertygade om att markera att de är världens ledande båttillverkare inom sin nisch med motoryachter. Detta kommer att synas tydligt på Southampton Boat Show, där Princess visar tolv yachter från 39 till 88 fot.

Den helt nya S65 är den allra senaste yachten i serien av dynamiska ”sportbridge yachts”. Båten har mycket goda prestanda tillsammans med god design och hög kvalitet in i minsta detalj.

Naturligtvis har båten en rymlig interiör med mycket ljus och god sikt runt om. Här finns utrymmen för upp till åtta gäster i fyra separata kabiner, av vilka tre stycken har eget badrum. Pentryt ligger i salongens aktre del med separat matplats på andra sidan. Entrén till akterdäcket går via en skjutdörr.

För den som verkligen vill vara ute i det fria är V58 Open den första båten i nästa generation av Princess high-performance sports yachts. Denna supereleganta båt m ed en helt ny design med stora fönster i skrovets sidor har ocvkså mycket ljus och därmed rymdkänsla inuti.

Båten har tre kabiner och ett huvuddäck som är helt öppet för att ge extra utrymme till gemenskap med familj och vänner. Båten har bland annat dubbla sittplatser vid förarplatsen, en stor solbädd i aktern och solutrymmen i fören.

Förutom S65 och V58 Open visar Princess även modellerna 72, 82 och 88 Motor Yachts samt Princess 43, 52, 56, 60 och 68 i sin Flybridgeserie. Även V39 och V48 sports yachts finns med på mässan.

Info: http://www.princessyachts.com/