26 mars, 2015

Musto samarbetspartner vid målgången av Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race är nu halvvägs runt jorden. Efter nio månaders extrem kappsegling över oceanerna kommer slutligen deltagarna i Volvo Ocean Race under juni till slutmålet Göteborg. Nu är det officiellt att svenska Mustodistributören Trendmark är Official Port Supplier.

– Eftersom Musto är Official Supplier för hela VOR är det naturligt att vi som svenska representanter stödjer evenemanget i sin spännande slutfas med målgång i Göteborg, säger Tomas Frydebo på Trendmark.

En jättepublik förväntas välkomna seglarna i hjärtat av Göteborg. Evenemangsområdet Race Village i Frihamnen kommer att bjuda på en riktig folkfest. Planeringen av målgången har pågått i mer än två år och nu är det snart färdigt. Race Village är öppet 21-28 juni och erbjuder aktiviteter för alla åldrar, seglingstävlingar för ungdomar, öppet hus på VOR-båtarna, direktsända race på storbildsskärmar, utställningar och scenunderhållning i världsklass.

Såhär kommer Race Village se ut: www.youtube.com/watch?v=nAkGB7nBBLc

Fyra av sju deltagande team i 2015 års VOR valde Musto – världens mest balanserade sjöplagg. På musto.se kan du se hela kollektionen, från extrema oceanplagg till välavstämda fritidsplagg. På vår site hittar du även den officiella Volvo Ocean Race kollektionen. Varför inte välkomna seglarna klädd i en Musto Gothenburg Jacket. Eller med någon av de andra för VOR 2015 unika plaggen och accessoarerna.