13 mars, 2015

Drömjobb ledigt som testförare hos Sunseeker

Testförare hos lyxbåtstillverkaren Sunseeker. Skulle det kunna vara något? Sunseeker International erbjuder detta drömjobb för rätt kandidat som vill bli en Superyacht Yard Captain.

Den som söker jobbet kommer att genomgå daglig träning och testning ombord på Sunseekers fantastiska serie av lyxiga motorbåtar upp till 155 fot (47 m). Personen kommer också att få arbeta med företagets kunder.

Från Sunseekers varv i Poole på den engelska sydkusten kommer den nya kaptenen att få lära sig vilka värden som har fört Sunseeker till sin position som ett av världens mest välkända prestigemärken när det gäller yachter upp till cirka 50 m.

De modeller som är aktuella att testköra är bland annat 28 Metre Yacht och 116 Sport Yacht plus kommande yachtmodeller som 131 Yacht, som lanseras senare i år, och den ikoniska 155 Yacht – den mycket sofistikerade och största yacht som Sunseeker någonsin har byggt.

– Det här är ett tillfälle som bara kommer en gång i livet, säger Sunseekers personalchef, Sian Thomas.

– Eftersom vi fortsätter att utveckla vår serie med nya modeller och allt större superyachter kommer vår nya Superyacht Yard Captain att bli en integrerad del av vårt eget team.

Info: www.sunseeker.com/en/recruitment